TeamSpeak

Advertentie

Waarom?

Nu online

Inloggen

Minecraftnaam

WachtwoordNieuw hier?
Meld je hier aan.

Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.

Spambox

Log in om mee te praten!

17-04-2014 07:57
@Florian, als je bij je tp in vanish gaat vind ik het best Wink

16-04-2014 22:53
Bedankt

floriancittOfflineAdmin
16-04-2014 22:52
Ik heb het volste recht om als mod naar mensen toe te tpen om te kijken of ze niet cheatten. Sorry als ik hier jou daarmee stoor, ik zal opletten.

16-04-2014 22:41
Just to say, maar floriancitt, wil je GEEN random tp meer naar mij doen? Alvast bedankt.

polski05Offline
16-04-2014 21:47
je ziet toch nog mensen online en nieuws berichten?

polski05Offline
16-04-2014 21:41
verwijderd

JustcallmeproOffline
16-04-2014 21:39
Huh? Ik zie geen topic staan?

polski05Offline
16-04-2014 21:34
inderdaad ik heb gezien wat die heb gezet en dat kan echt gewoon totaal NIET

Spambox archief

Hele grote Stem Shop update!

+ StemHey allemaal!

MikalPark zit nog geen 2 weken in het Server Team en loopt nu al geweldige dingen te doen: Hij heeft namelijk de Stem Shop een gigantische update gegeven! Wat is er allemaal nieuw?

Er is een 'winkelonderdeel' toegevoegd: Wall - O' - Specials. Je kan hier andere dingen kopen dan items. Misschien wel het belangrijkste: Je kan nu VIP Credits kopen met stem credits! Dat betekend dat je als niet-donateur alsnog VIP Credits kan krijgen, zonder te doneren. Uiteraard krijg je nog steeds 1 VIP Credit voor elke euro die je doneert.

Nog iets nieuws! In plaats van dat je alleen maar items kan krijgen in de survival server kan je nu in elke server (behalve de Lobby) items ontvangen. Het werkt heel simpel. Zodra je genoeg stem credits hebt kun je items in je 'winkelmandje' leggen door erop te klikken. Daarna kun je heel gemakkelijk de items ontvangen op een plek dat jij wilt door 1 simpel commando uit te voeren (terwijl je daar bent).

Dacht je dat dat alles was? Fout! We hebben 2 toplijsten toegevoegd (onderaan de stem pagina): Beste stemmers aller tijde & Beste stemmers van de maand. Hier is iets wat jullie leuk gaan vinden:
De 3 beste stemmers van de maand ontvangen een prijs! Wat de prijs wordt is nog geheim, dat vertellen we aan het begin van de volgende maand. In deze maand (september) worden er nog geen prijzen uitgedeeld, de 'battle' begint pas in oktober.

We hebben ook 1 server lijst toegevoegd (waar je op 4Wonders kan stemmen): minecraft-serverlijst.nl. Ook kun je nu niet meerdere keren stemmen per dag op 1 lijst zodat het eerlijk blijft.

Vergeet dus niet elke dag te stemmen!
De Stem Nu! knop gaat vanzelf knipperen als je weer kan stemmen.

Bedankt MikalPark!
-Alexandercitt

Een nieuwe Nether

+ Nether

Hey allemaal!!


Zoals jullie nu al weten is de Nether een puinhoop! Reflexezzz en WonderSmurf hebben ontzettend hun best gedaan om een nieuwe Netherspawn te bouwen, in een nieuwe wereld. De oude wereld blijft natuurlijk bestaan, en is te bereiken door het portaal onder spawn. Het portaal naar de nieuwe wereld komt ergens op spawn te staan, dat wordt zoeken ;). Als jullie dit aan het lezen zijn dan ben ik al bezig met de wereld te activeren. In deze wereld gelden een aantal regeltjes. Die luiden als volgt:


  • De Nether wordt wekelijks gereset. (bouw hier dus ook niet je huis ofzo.)
  • Geen dodelijke traps.

Dit was het eigenlijk wel zo'n beetje. De reset wordt ongeveer 24 uur van tevoren aangekondigd. (De eerste reset zal zijn op zondag 22 september 2013 rond 23.00) Ook hoorde ik dat er ergens een geheime kamer was in de spawn, vergeet niet om potions mee te nemen, zodat je niet doodgaat!


Het ServerTeam wenst je veel geluk!

4Wonders MineZ stopt

+ MineZHey allemaal,

4Wonders MineZ was ooit een gaaf idee om een nóg betere zombie-survival ervaring te leveren met een geweldige wereld, bosses, quests en meer. Echter is het - zeker met veel niet functionerende plugins - niet uitgepakt zoals we hoopten. Het zou nog mogelijk kunnen zijn om alles te repareren, maar het kost te veel tijd en het is naar onze mening dat niet waard.

We gaan ons de komende tijd meer concentreren op georganiseerde updates en nieuwtjes, zo zijn we al hard aan de slag aan 4Wonders 2.1. In deze update zal in de plek van MineZ een nieuwe server komen, meer over dat en 2.1 binnenkort.
-Alexandercitt

VIP Shop weer online!

+ VIP ShopHey allemaal!

Eindelijk is de VIP Shop dan weer online! Keizer030 heeft de hele VIP Shop vanaf 0 weer opgebouwd, we hebben een verse VIP Shop! De misschien wel grootste upgrade aan de VIP Shop is is dat er nu meerdere shops zijn, verdeelt per server. Je kan dus nu bijvoorbeeld redstone kopen in de games-shop. Let wel op dat je het koopt als je in Skyblock bent!

Waarschijnlijk zal deze week nog het warp-paneel en het presuffix-paneel online komen. We werken daar nog aan.

Klik hier om de VIP Shop te bezoeken!

Veel plezier in 4Wonders!
-Alexandercitt

LET OP! Als je iets koopt MOET je online zijn op de locatie dat je het wilt ontvangen! Dus stel, je koopt iets in de survival winkel, dan MOET je online zijn in survival, anders zul je de aankoop niet ontvangen! Ander voorbeeld, je koopt iets voor Skyblock uit de games-shop. Zorg dat je op je eigen Skyblock ingelogd staat terwijl je het koopt!

Team 4Wonders heeft nog maar 1 lid over..

+ UHCHey allemaal!

4Wonders doet nog steeds mee aan het Minecraft Ultra Hardcore Toernooi. In 1 aflevering van 4 naar 1... Hoe gaat dit aflopen? Zorg dat je de afleveringen in de gaten houd!


De video hieronder is de meest recente aflevering, je kunt dus het Toernooi in de gaten houden vanaf deze website.


-Alexandercitt
Snelheid website: 0.03 seconden
675,431 unieke bezoekers